Andesteg.jpeg
MAD UD AF HUSET - LAVET AF MADELSKERE TIL MADELSKERE

MORTENSAFTEN

Menu til 4-6 presoner

  • Klassisk andesteg med stegte svesker og æbler.

  • Hjemmekogt rødkål og hjemmesyltede agurker. 

  • Franske kartofler og syltet tyttebær. 

  • Grønkålssalat med æbler og mandler. 

  • Hvide og brunede kartofler.

  • Sauce.

Tilkøb af dessert

Ris á la Mande med kirsebærsauce

MORTENSAFTEN

399 kr.

Pr. and inkl. tilbehør

 

Tilkøb af dessert

Ris á la Mande med kirsebærsauce

 

35 kr.

Pr. person

Ris_á_la_mande.jpeg

VÆRD AT VIDE

Bestil

Inden 9. november kl. 10

Levering

10. november mellem kl. 13 -16

Afhent selv

10. november mellem kl. 13 - 16

På:

Hjulmagervej 23, Vejle

ANDRE SPÆNDENDE MENUER OG BUFFETER
Vi forkæler dine smagsløg
Grill menu foto.jpeg

Grill Menu

165,00 kr. pr. kuvert

Rejer.jpeg

Sæson buffet

239,00 kr. pr. kuvert

IMG_9865.jpg

Receptions Tapas

fra125,00 kr. pr. kuvert

Klassisk Buffet

169,00 kr. pr. kuvert

TELEFONTID

- Hverdage kl. 8.00 - 17.00

- Lørdage kl. 10.00 - 14.00

Tilbagelevering af service:

Mandag - lørdag kl. 8 -14

Søndag kl. 10 - 12

xbanner_gul_99x32.gif.pagespeed.ic.sJ9Zj

KONTAKT OS

Nordic Food Service ApS

Hjulmagervej 23

7100 Vejle

Tlf. +45 78 76 25 60

E-mail: info@nordicfoodservice.dk

FØLG OS

       Facebook

       Instagram

  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid Instagram Icon
E-mail logo.png
E-mail logo.png