MAD UD AF HUSET - LAVET AF MADELSKERE TIL MADELSKERE
FORÅRS BUFFET
Hele året, men tilbehøret varierer efter sæson
Det kolde
-
Okse carpaccio, pinjekerner, karamel sten, & citron creme.
-
Røget laks med hytteost, dildmayonnaise og dild.
-
Hertil brød & smør.
Det lune
-
Kalvemørbrad med bagte tomater & ristede svampe.
-
Hvidløgsstegt lammeculotte med bagt forårsløg.
-
2 slags salater af sæsonens friske råvarer
-
Stegte kartofler & rødvins sauce.
Det søde
-
Gateau Marcel med bær & knas.
-
Passions Fromage & frisk passionsfrugt.
SOMMER BUFFET
Dejlig mad til når vi kan spise ude
Forret
-
Lufttørret skinke med pesto og oliven
-
Soyamarineret rødtunge med chilimayonnaise og granatæble vinaigrette
-
Hertil hjemmebagt brød og smør
Hovedret
-
Kalvemørbrad med stegte peberfrugter og løg
-
Kalkun med italienske urter og bagte tomater
-
2 slags salater af sæsonens friske råvarer
-
Rødvinssauce og nye kartofler vendt i urter
Dessert
-
Koldskål Panna Cotta med rabarberkompot
-
Fragelité islagkage med chokolade og nødder
EFTERÅRS BUFFET
Råvarerne skifter efter årstid
Forret
-
Koldrøget laks med syltet æble, dildmayonnaise & dild.
-
Lufttørret okse med trøffel mayonnaise & Unika gl. knas.
-
Hjemmebagt brød & smør.
Hovedret
-
Hel stegt kalveculotte med ristede svampe & bagt tomater.
-
Kyllingebryst marineret i citron & timian.
-
2 slags salater af sæsonens friske råvarer.
-
Stegte kartofler med cremet svampesauce.
Dessert
-
Æbletærte med vaniljeis & knas.
-
Mokkamousse med brændt hvid chokolade og
karamelliseret småkage crumble.
VINTER BUFFET
Oktober, november og december
Forret
-
Marinerede rejer, citronmayonnaise & dild.
-
Røget krondyr med brunet løgmayonnaise, syltede tyttebær.
-
Hertil brød & smør.
Hovedret
-
Rosastegt oksefilet med stegte cherrytomater.
-
Porchetta med rosmarin & bagte rodfrugter.
-
Flødekartofler & rødvinssauce.
-
2 slags salater af sæsonens friske råvarer.
Dessert
-
Vanilje Panna Cotta, kirsebærgele, Amarena kirsebær
& knuste karamelliserede mandler.
-
Fragelité med Tiramisu, knuste Savoiardi & chokoladesirup.
VÆRD AT VIDE
Brød og smør medfølger altid til forretter m.m.
Ved levering af buffet vil kold forret og dessert være anrettet og klar til
servering. Lune forretter skal varmes. Stege skal skæres.
Hovedretter leveres i aluminiumsbakker klar til servering. Hovedretter
kan anrettes på egne fade. Aftale om lån af fade af os skal være
indgået samtidig med bestilling.
Ved opvarmning og menuer der skal anrettes på tallerken vil der
medfølge en vejledning.
KLASSISK BUFFET
Dejlig klassisk buffet med lækre retter
BUFFET 1
Forret
-
Tunmousse med marineret rejer
-
Hertil hjemmebagt brød og smør.
Hovedret
-
Kalveculotte med bagte cherrytomater.
-
Stegt kyllingebryst med citron og timian.
-
Rosmarinstegte kartofler og rødvinssauce.
-
2 slags salater med sæsonens råvarer.
Dessert
-
Chokoladekage med bær & knas.
-
Frugtfad med skåret frugt.
Fantastisk buffet til enhver lejlighed
BUFFET 2
Forret
-
Varmrøget laksemousse med krydderurter.
-
Serrano skinke med pesto & oliven.
-
Hertil hjemmebagt brød og smør.
Hovedret
-
Langtidsstegt kalveculotte med ristede svampe.
-
Langtidsstegt grisefilet med bagte cherrytomater.
-
Timian stegte kartofler og rødvinssauce.
-
2 slags salater med sæsonens råvarer.
Dessert
-
Chokoladekage med karamel.
-
Passionsfrugt Mousse med hasselnøddeknas.
Når dine gæster skal forkæles
BUFFET 3
Forret
-
Rejer med citrus mayonnaise.
-
Okse carpaccio, pinjekerner, karamel sten, & citron creme.
-
Let saltbagt torsk med peberrodscreme.
-
Hertil hjemmebagt brød og smør.
Hovedret
-
Oksefilet med ristede svampe.
-
Langtidsstegt grisefilet med krydderurter og bagte tomater.
-
Kyllingebryst med grillede forårsløg.
-
Stegte kartofler og rødvinssauce.
-
2 slags salater med sæsonens råvarer.
Dessert
-
2 slags oste med syltede nødder.
-
Panna Cotta med gelé af passionsfrugt.
-
Chokolademousse med bær & Knas