Havehygge High.jpg
MAD UD AF HUSET - LAVET AF MADELSKERE TIL MADELSKERE

FORÅRS BUFFET

Hele året, men tilbehøret varierer efter sæson

Det kolde

  • Okse carpaccio, pinjekerner, karamel sten, & citron creme.

  • Røget laks med hytteost, dildmayonnaise og dild.

  • Hertil brød & smør.

 

Det lune

  • Kalvemørbrad med bagte tomater & ristede svampe.

  • Hvidløgsstegt lammeculotte med bagt forårsløg.

  • 2 slags salater af sæsonens friske råvarer

  • Stegte kartofler & rødvins sauce.

Det søde

  • Gateau Marcel med bær & knas.

  • Passions Fromage & frisk passionsfrugt.

FORÅRS BUFFET

239 kr.

Pris pr. kuvert.

Inkl. brød og smør

 

Minimum 10 kuverter

Forårs buffet kan bestilles marts, april og maj 

 

SOMMER BUFFET

Dejlig mad til når vi kan spise ude

Forret

  • Lufttørret skinke med pesto og oliven

  • Soyamarineret rødtunge med chilimayonnaise og granatæble vinaigrette 

  • Hertil hjemmebagt brød og smør

 

Hovedret

  • Kalvemørbrad med stegte peberfrugter og løg

  • Kalkun med italienske urter og bagte tomater 

  • 2 slags salater af sæsonens friske råvarer

  • Rødvinssauce og nye kartofler vendt i urter

Dessert

  • Koldskål Panna Cotta med rabarberkompot

  • Fragelité islagkage med chokolade og nødder

SOMMER BUFFET

239 kr.

Pris pr. kuvert.

Inkl. brød og smør

 

Minimum 10 kuverter

Sommer Buffet kan bestilles i juni, juli og august 

 

EFTERÅRS BUFFET

Råvarerne skifter efter årstid

Forret

  • Koldrøget laks med syltet æble, dildmayonnaise & dild.

  • Lufttørret okse med trøffel mayonnaise & Unika gl. knas.

  • Hjemmebagt brød & smør.

 

Hovedret

  • Hel stegt kalveculotte med ristede svampe & bagt tomater.

  • Kyllingebryst marineret i citron & timian.

  • 2 slags salater af sæsonens friske råvarer.

  • Stegte kartofler med cremet svampesauce.

 

Dessert

  • Æbletærte med vaniljeis & knas.

  • Mokkamousse med brændt hvid chokolade og

      karamelliseret småkage crumble.

VINTER BUFFET

Oktober, november og december

Forret

  • Marinerede rejer, citronmayonnaise & dild.

  • Røget krondyr med brunet løgmayonnaise, syltede tyttebær.

  • Hertil brød & smør.

 

Hovedret

  • Rosastegt oksefilet med stegte cherrytomater.

  • Porchetta med rosmarin & bagte rodfrugter.

  • Flødekartofler & rødvinssauce.

  • 2 slags salater af sæsonens friske råvarer.

 

Dessert

  • Vanilje Panna Cotta, kirsebærgele, Amarena kirsebær 
    & knuste karamelliserede mandler.

  • Fragelité med Tiramisu, knuste Savoiardi & chokoladesirup.

EFTERÅRS BUFFET

239 kr.

Pris pr. kuvert.

Inkl. brød og smør

 

Minimum 10 kuverter

 

Efterårs buffet sælges september, oktober & november 

VINTERBUFFET

239 kr.

Pris pr. kuvert.

Inkl. brød og smør

 

Minimum 10 kuverter

 

Vinter buffet kan bestilles december, januar og februar

Kød_sauce_og_asparges.jpg

VÆRD AT VIDE

Brød og smør medfølger altid til forretter m.m.

Ved levering af buffet vil kold forret og dessert være anrettet og klar til

servering. Lune forretter skal varmes. Stege skal skæres.

 

Hovedretter leveres i aluminiumsbakker klar til servering. Hovedretter

kan anrettes på egne fade. Aftale om lån af fade af os skal være

indgået samtidig med bestilling.

 

Ved opvarmning og menuer der skal anrettes på tallerken vil der

medfølge en vejledning.

 
 
Sauce og kød.jpeg

KLASSISK BUFFET

Dejlig klassisk buffet med lækre retter

BUFFET 1

Forret

  • Tunmousse med marineret rejer 

  • Hertil hjemmebagt brød og smør.

 

Hovedret

  • Kalveculotte med bagte cherrytomater.

  • Stegt kyllingebryst med citron og timian.

  • Rosmarinstegte kartofler og rødvinssauce.

  • 2 slags salater med sæsonens råvarer.

 

Dessert

  • Chokoladekage med bær & knas.

  • Frugtfad med skåret frugt.

BUFFET 1

169 kr.

Pris pr. kuvert.

 

Minimum 10 kuverter

 

Fantastisk buffet til enhver lejlighed

BUFFET 2

Forret

  • Varmrøget laksemousse med krydderurter.

  • Serrano skinke med pesto & oliven.

  • Hertil hjemmebagt brød og smør.
     

Hovedret

  • Langtidsstegt kalveculotte med ristede svampe.

  • Langtidsstegt grisefilet med bagte cherrytomater.

  • Timian stegte kartofler og rødvinssauce.

  • 2 slags salater med sæsonens råvarer.

 

Dessert

  • Chokoladekage med karamel.

  • Passionsfrugt Mousse med hasselnøddeknas.

BUFFET 2

239 kr.

Pris pr. kuvert.

 

Minimum 10 kuverter

 

Når dine gæster skal forkæles

BUFFET 3

Forret

  • Rejer med citrus mayonnaise.

  • Okse carpaccio, pinjekerner, karamel sten, & citron creme.

  • Let saltbagt torsk med peberrodscreme.

  • Hertil hjemmebagt brød og smør.
     

Hovedret

  • Oksefilet med ristede svampe.

  • Langtidsstegt grisefilet med krydderurter og bagte tomater.

  • Kyllingebryst med grillede forårsløg.

  • Stegte kartofler og rødvinssauce.

  • 2 slags salater med sæsonens råvarer.

 

Dessert

  • 2 slags oste med syltede nødder.

  • Panna Cotta med gelé af passionsfrugt.

  • Chokolademousse med bær & Knas

BUFFET 3

289 kr.

Pris pr. kuvert.

 

Minimum 10 kuverter

 

ANDRE SPÆNDENDE MENUER OG BUFFETER
Vi forkæler dine smagsløg
Grill menu foto.jpeg

Grill Menu

165,00 kr. pr. kuvert

Rejer.jpeg

Sæson buffet

239,00 kr. pr. kuvert

IMG_9865.jpg

Receptions Tapas

fra125,00 kr. pr. kuvert

Klassisk Buffet

169,00 kr. pr. kuvert

TELEFONTID

- Hverdage kl. 8.00 - 17.00

- Lørdage kl. 10.00 - 14.00

Tilbagelevering af service:

Mandag - lørdag kl. 8 -14

Søndag kl. 10 - 12

xbanner_gul_99x32.gif.pagespeed.ic.sJ9Zj

KONTAKT OS

Nordic Food Service ApS

Hjulmagervej 23

7100 Vejle

Tlf. +45 78 76 25 60

E-mail: info@nordicfoodservice.dk

FØLG OS

       Facebook

       Instagram

  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid Instagram Icon
E-mail logo.png
E-mail logo.png