Havehygge High.jpg
MAD UD AF HUSET - LAVET AF MADELSKERE TIL MADELSKERE

FORÅRS BUFFET

Marts, april og maj

Det kolde

  • Okse carpaccio, pinjekerner, karamel sten, & citron creme.

  • Røget laks med hytteost, dildmayonnaise og dild.

  • Hertil brød & smør.

 

Det lune

  • Kalvemørbrad med bagte tomater & ristede svampe.

  • Hvidløgsstegt lammeculotte med bagt forårsløg.

  • 2 slags salater af sæsonens friske råvarer

  • Stegte kartofler & rødvins sauce.

Det søde

  • Gateau Marcel med bær & knas.

  • Passions Fromage & frisk passionsfrugt.

FORÅRS BUFFET

259 kr.

Pris pr. kuvert.

Inkl. brød og smør

 

Minimum 15 kuverter

Forårs buffet kan bestilles marts, april og maj

 

VIGTIG INFO: Kødet er tilberedt og hentes varmt. Kartofler, grønt og sauce skal kun varmes op.

Derved opnås en meget højere kvalitet af måltidet.

 Vejledning til tilberedningen kan downloades nedenfor

SOMMER BUFFET

Juni, juli og august

Forret

  • Lufttørret skinke med pesto og oliven

  • Soyamarineret rødtun med chilimayonnaise og granatæble vinaigrette 

  • Hertil hjemmebagt brød og smør

 

Hovedret

  • Kalvemørbrad med stegte peberfrugter og løg

  • Kalkun med italienske urter og bagte tomater 

  • 2 slags salater af sæsonens friske råvarer

  • Rødvinssauce og nye kartofler vendt i urter

Dessert

  • Koldskål Panna Cotta med rabarberkompot

  • Fragelité islagkage med chokolade og nødder

SOMMER BUFFET

259 kr.

Pris pr. kuvert.

Inkl. brød og smør

 

Minimum 15 kuverter

Sommer Buffet kan bestilles i juni, juli og august 

VIGTIG INFO: Kødet er tilberedt og hentes varmt. Kartofler, grønt og sauce skal kun varmes op.

Derved opnås en meget højere kvalitet af måltidet.

 Vejledning til tilberedningen kan downloades nedenfor

 

EFTERÅRS BUFFET

September, oktober og november

Forret

  • Koldrøget laks med syltet æble, dildmayonnaise & dild.

  • Lufttørret okse med trøffel mayonnaise & Unika gl. knas.

  • Hjemmebagt brød & smør.

 

Hovedret

  • Hel stegt kalveculotte med ristede svampe & bagt tomater.

  • Kyllingebryst marineret i citron & timian.

  • 2 slags salater af sæsonens friske råvarer.

  • Stegte kartofler med cremet svampesauce.

 

Dessert

  • Æbletærte med vaniljeis & knas.

  • Mokkamousse med brændt hvid chokolade og

      karamelliseret småkage crumble.

EFTERÅRS BUFFET

259 kr.

Pris pr. kuvert.

Inkl. brød og smør

 

Minimum 15 kuverter

 

Efterårs buffet sælges september, oktober & november

 

VIGTIG INFO: Kødet er tilberedt og hentes varmt. Kartofler, grønt og sauce skal kun varmes op.

Derved opnås en meget højere kvalitet af måltidet.

 Vejledning til tilberedningen kan downloades nedenfor

VINTER BUFFET

December, januar og februar

Forret

  • Marinerede rejer, citronmayonnaise & dild.

  • Røget krondyr med brunet løgmayonnaise, syltede tyttebær.

  • Hertil brød & smør.

 

Hovedret

  • Rosastegt oksefilet med stegte cherrytomater.

  • Porchetta med rosmarin & bagte rodfrugter.

  • Flødekartofler & rødvinssauce.

  • 2 slags salater af sæsonens friske råvarer.

 

Dessert

  • Vanilje Panna Cotta, kirsebærgele, Amarena kirsebær 
    & knuste karamelliserede mandler.

  • Fragelité med Tiramisu, knuste Savoiardi & chokoladesirup.

VINTERBUFFET

259 kr.

Pris pr. kuvert.

Inkl. brød og smør

 

Minimum 15 kuverter

 

Vinter buffet kan bestilles december, januar og februar
 

VIGTIG INFO: Kødet er tilberedt og hentes varmt. Kartofler, grønt og sauce skal kun varmes op.

Derved opnås en meget højere kvalitet af måltidet.

 Vejledning til tilberedningen kan downloades nedenfor

Dejlig klassisk buffet med lækre retter

KLASSISK BUFFET

Det Kolde

  • Tunmousse med marineret rejer og krydderurtedressing

  • Varm røget laks pluks med fennikel salat & purløgsmayonnaise 

  • Tarteletter med høns i asparges (lun selv 1 stk. pr. person)

 

Det varme

  • Langtidssteget okse med peber & friske urter 

  • Kyllingebryst stegt med urte smør & citron 

  • Stegte kartofler & rødvins sauce 

  • 2 årstidens salater

 

Det søde

  • Gateau Marcel & karamelliseret hasselnødder 

  • Frageliteis med hasselnøddeknas & mørk chokolade

KLASSISK BUFFET

259 kr.

Pris pr. kuvert.

 

Minimum 15 kuverter

VIGTIG INFO: Kødet er tilberedt og hentes varmt. Kartofler, grønt og sauce skal kun varmes op.

Derved opnås en meget højere kvalitet af måltidet.

Vejledning til tilberedningen kan downloades nedenfor

 

Kød_sauce_og_asparges.jpg

VÆRD AT VIDE

Brød og smør medfølger altid til forretter m.m.

Ved levering af buffet vil kold forret og dessert være anrettet og klar til

servering. Lune forretter skal varmes. Stege skal skæres.

 

Hovedretter leveres i aluminiumsbakker klar til servering. Hovedretter

kan anrettes på egne fade. Aftale om lån af fade af os skal være

indgået samtidig med bestilling.

 

Ved opvarmning og menuer der skal anrettes på tallerken vejledningen kan downloades under hver menu.